ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ



Λιπαντικά ελίν

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο.

Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζονται στην παραγωγή και την εμφιάλωση τους είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα της σειράς ISO 9000.

ελίν lubricants - Λιπαντικά οχημάτων και βιομηχανίας

Τα προϊόντα της νέας σειράς λιπαντικών ελίν lubricants είναι δοκιμασμένα στις σκληρότερες συνθήκες και εγγυώνται σίγουρη απόδοση και απόλυτη ποιότητα. Άλλωστε, η υπογραφή Tec των ονομάτων των λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων των ελίν lubricants σηματοδοτεί την υψηλή τεχνολογία που κρύβουν μέσα τους. Η νέα γενιά λιπαντικών περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

  • Τα autoTec, dieselTec, agroTec, motoTec, mareTec, gearTec και transTec που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν απόλυτη προστασία σε κάθε όχημα
  • Τα heavyTec, που καλύπτουν απόλυτα τις υψηλές απαιτήσεις λίπανσης της βιομηχανίας
  • Τα γράσα greaseTec, που αποδίδουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Τα προηγμένης τεχνολογίας λιπαντικά ελίν lubricants δίνουν στο όχημα ή στο μηχάνημα, δύναμη εκεί που τη χρειάζεται περισσότερο, στο εσωτερικό του! Γι’αυτό έχουν πάρει χαρακτηρισμό «εσωτερική δύναμη».

ελίν special products - Προϊόντα για «εξειδικευμένες» εφαρμογές

Είναι ειδικά προϊόντα για «εξειδικευμένες» εφαρμογές, γνωστά με το όνομα multitec, και περιλαμβάνουν στην γκάμα τους αντιψυκτικά/ αντιθερμικά υγρά για όλους τους τύπους οχημάτων, υγρά φρένων, αντιπαγωτικό πετρελαίου και ειδικά καθαριστικά αντιψυκτικά υγρά για παρμπρίζ οχημάτων. Τα multitec είναι οι δυνατοί σύμμαχοι του οδηγού σε κάθε δρόμο, κάθε καιρό, κάθε ανάγκη.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ''ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΥΙΟΣ Ο.Ε '' -ΕLIN ΠΕΤΡΑΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ (8ο χιλ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ) ΤΗΛ 2461020149 email:antonispapadopoulos67@gmail.com
ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ - ΤΗΛ 2461020149...
back to top